Wat vond ik het moeilijk om dit bericht even terug te plaatsen! Nu 4 maanden verder en na een zware reis en een pittige Upright Scan in Londen te hebben ondergaan weten we eindelijk waarom ik zoveel meer verslechter!
Waarom ik steeds wegraak als ik even op ben.
Zo een vreselijke hoofdpijn heb, duizelig, slecht zicht.
Waarom mijn hartslag vaak in rust de 198 aantikt. Waarom mijn bloeddruk zo vreselijk schommelt. Waarom ik door mijn benen zak.
Waarom ik soms uitval heb….en ga zo maar door…maar dan ben ik nog wel even aan het tikken!
Al jaren gaat het slecht en nu blijkt dat ik (h)eds heb CCI/AAI en een vernauwing van het bovenste deel van de linkerhalsader.
Dit verklaart veel van mijn klachten!
Het dringt nog niet echt tot mij door.
Wel voel ik boosheid naar neurologen die wisten dat ik uitval had en het ergens niet goed zat maar hier niks mee hebben gedaan!
Behalve een hernia-operatie in het verleden. En daarna nog vele neurologische onderzoeken waarbij volgens de neurologen geen nieuwe aanwijzingen waren voor een nieuwe hernia en daarmee dus de kous af was. Ze keken allemaal niet verder dan hun neus lang was!!

Ik ben dankbaar dat de juiste mensen op mijn pad zijn gekomen!!!❤
En daardoor de juiste diagnose is gesteld!
We hebben nog een lange zware onzekere weg te gaan! Waarschijnlijk een operatie die hoogstwaarschijnlijk alleen in Barcelona kan worden uitgevoerd! We wachten nog op het advies van deze neurochirurg.

Maar we gaan ervoor!❤👊🍀