Morgen is het dan echt zo ver! Ik had vandaag al wat gezonde zenuwen!
Tot de longarts belde omdat mijn poli afspraak voor morgen niet door kon gaan hadden we even een belafspraak vandaag. En zij schrok van wat er nu weer allemáál speelt. Ze wilde mij metéén eigenlijk naar de spoedeisende hulp voor onderzoeken bloedgasprik, (mogelijk) ct-scan.
Ik zag echt even alles in duigen vallen…dit heb ik al meerdere malen meegemaakt in de voorgaande jaren! En meestal was ik dan de pineut voor een korte ziekenhuisopname en het plannen van een CT-Scan omdat mijn D-dimeer verhoogd was! (Gelukkig altijd met goed nieuws naar huis!) Ze vond het lastig omdat ze me toch graag gelijk nu verder had willen zien/onderzoeken… maar ze snapt hoe ongelofelijk belangrijk deze reis is en de Upright Scan is!!
Dat vond zij gelukkig ook heeeeeel belangrijk!!
Gelukkig haar kunnen overtuigen dat het echt kon wachten… omdat ik verder niet benauwder ben en godzijdank mag ik mij nu maandag melden!! Weet nog niet hoe want, zal helemaal op zijn! Maar gelukkig pas na het weekend kunnen regelen!! #opluchting

Dus op naar #Londen!! 👊🙏🍀
Bedankt weer voor de vele lieve berichtjes!
Het lukt helaas niet om steeds (snel) te reageren. Maar wat waardeer ik het ontzettend!! Echt heel lief!!❤
Nu slapen en op naar MORGEN!!👊
Chiel zal misschien even wat laten horen als het mij niet lukt! Thanks nogmaals voor de vele lieve berichtjes en succes wensen! 😘 #blijalshetallemaalachterderugis